Nieuws

Loop mee met de Nacht van de Vluchteling

De nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni is de Nacht van de Vluchteling. In het holst van de nacht lopen tientallen Rijswijkers een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag. Het zou geweldig zijn als ook veel RIjswijkers aan deze tocht meedoen. Daarom roept raadslid Romke Jan de Vries iedere Rijswijker op om mee te lopen!

Lees verder

Natuur in ieder bouwplan

Groen Eikelenburg

GroenLinks wil dat stadsnatuur voldoende aanwezig is in alle (ver)bouw- en (her)inrichtingsplannen in Rijswijk. Daarom roept GroenLinks het Rijswijkse bestuur vandaag op om ieder ontwerp natuurinclusief te maken door te kiezen uit een lijst van maatregelen die goed zijn voor de natuur en het welzijn van dieren en mensen.

Lees verder

Rijswijkse Marieke Alberts lijstduwer GroenLinks Zuid-Holland

De Rijswijkse fractievoorzitter Marieke Alberts staat op plek 38 van de kandidatenlijst van GroenLinks Zuid-Holland. Daarmee is zij een van de lijstduwers en dé GroenLinkse kandidaat uit Rijswijk voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Vandaag stelden de leden van GroenLinks Zuid-Holland de kandidatenlijst vast.

Lees verder

Rijswijk maken we samen

De volgende tekst sprak fractievoorzitter Marieke Alberts uit bij de bespreking van het Collegewerkprogramma in het gezamenlijke forum vanavond.

Lees verder

Pagina's