Volg ons op social media
GroenLinks Rijswijk heeft een eigen Facebook-pagina, Instagram en Twitter-account. Volg ons, like ons en deel onze berichten. Het is heel simpel, maar daarmee vergroten we wel ons bereik! Bovendien blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Word lid
Sluit je aan bij onze groeiende beweging. Als lid mag je meebeslissen over de koers, ontvang je de nieuwsbrief en exclusieve uitnodigingen en steun je GroenLinks met jouw bijdrage.

Bezoek een ALV
GroenLinks Rijswijk organiseert regelmatig een algemene ledenvergadering (ALV). Als lid kun je tijdens de vergadering meepraten en beslissen over de koers van de afdeling. En drink een borrel na afloop met andere GroenLinksers. De ALV is een goede plek om mensen te leren kennen en te ontdekken hoe je actief kunt worden binnen de afdeling.

Ga mee huis-aan-huis
Een aantal keer per jaar gaan de raadsleden van GL Rijswijk en enthousiaste vrijwilligers de wijken in. We gaan langs de deuren in verschillende wijken om zo met mensen het gesprek aan te gaan en te horen wat er speelt in die wijk. We verzamelen altijd op een centrale plaats en lopen vanaf daar met een groepje de wijk in. Wil je meer weten, stuur een mail naar rijswijk@groenlinks.nl en we nemen snel contact met je op!