Wat doet een campagneleider?

Wij zoeken een campagneleider die graag organiseert, coördineert, aanjaagt en goed communiceert. Een ware alleskunner dus. Iemand die als spin in het web werkt tussen het bestuur, onze fractie, onze digitale mediamanager (die communicatie verzorgt richting leden) en onze leden. Je denkt er bijna aan om je baan hiervoor op te zeggen; maar dat hoeft niet: de tijdsbesteding is ongeveer 2 tot 4 uur per week en naar eigen inzicht in te vullen. 

Activiteiten omvatten het organiseren van huis-aan-huis acties (waar we met een groep de wijken ingaan om aan bewoners te vragen wat er speelt in een wijk), schoonmaakacties, themabijeenkomsten, huiskamerbijeenkomsten, borrels en acties waarvan jij denkt dat die leuk zijn, interessant voor leden of (potentiële) kiezers en wat al niet meer. Kortom: campagneleider is een hele leuke rol met veel vrijheid en bovendien bergen aan waardering van je lokale mede-GroenLinksers. 

Wat bieden we onze vrijwilligers? 

Een ontzettend leuk team met gezellige en deskundige mede-GroenLinksers! Je leert veel nieuwe mensen kennen in Rijswijk; maar ook kun je meedoen aan landelijke trainingen en zo jezelf verder ontwikkelen! Het kan ook een opstapje zijn naar een andere politieke functie en misschien wel raadslidmaatschap in de volgende verkiezingsperiode. Kortom, de mogelijkheden zijn veelzijdig – mogen wij met jou kennismaken? 

Ons doel? 

Het gaat erom dat wij als GroenLinks Rijswijk herkenbaar en aanspreekbaar zijn voor de Rijswijkse bewoners. 

Harde eisen hebben we niet. Je bent van harte welkom!