Over GroenLinks Rijswijk 

GroenLinks Rijswijk is een groeiende afdeling binnen het landelijke GroenLinks netwerk. Met ruim 100 leden en meer dan 2.000 Rijswijkse stemmen zijn we bevoorrecht als de (gedeeld) grootste partij van Rijswijk! Onze 5 fractieleden dragen de generieke GroenLinks waarden uit in de gemeenteraad. Wil jij ook bijdragen? 

Over het bestuur 

Het bestuur is dé schakel tussen de verenigingskant én de politiek. Op de achtergrond dus. Onmisbaar: het reilen en zeilen van de vereniging. Van het organiseren van borrels, thema-activiteiten tot ledenvergaderingen en contact onderhouden met leden, vrijwilligers of de fractie. Wat geeft jou energie?

What's in it for me?

Terechte vraag! Een gezellig en leuk team met gelijkgestemden, maar bovenal: een leerzame ervaring! Vanuit het ‘hart’ van onze vereniging maak je kennis met de politiek: de leden, het campagneteam, commissies, fractie, noem het maar op: na deze rol ben jij perfect in staat om te beoordelen waar jij de meeste energie van krijgt en waarin je door wilt groeien binnen onze vereniging! Ook bieden we je trainingen aan.

Wie ben jij?

Vrouw of man, oud of jong, energiek, enthousiast, een bruggenbouwer of een waterdrager: iedereen is welkom. Verwachte tijdsbesteding: naar eigen invulling, circa 2 uur per week of 8 uur per maand.

Harde eisen hebben we niet. Mogen we jou leren kennen?

Meer informatie, vragen of je aanmelden? Neem contact op met bestuursvoorzitter Bauke Hoogland, door te mailen naar: rijswijk@groenlinks.nl

Zie onze vacaturepagina voor meer vacatures!