Over GroenLinks Rijswijk 

GroenLinks Rijswijk is een sterk groeiende afdeling binnen het landelijke GroenLinks netwerk. De 100 leden grens zijn we vorig jaar voor het eerst in de historie gepasseerd, en met ruim 2.000 stemmers bij de gemeenteraadsverkiezingen mogen we een leidende rol spelen in de raad voor de komende 4 jaar. 

We willen deze mooie ontwikkeling zo goed mogelijk voorzetten en zelfs vergroten. Het bestuur speelt hier een belangrijke rol in en zoekt een vrijwilliger die hieraan mee wil helpen en de taak van penningmeester op zich wil nemen. 

Wat bieden we onze vrijwilligers? 

Een bestuursfunctie is een ideale plek om op een redelijk informele manier, zonder direct op de voorgrond te treden, kennis te maken met de politiek en de afdeling te versterken. Je komt in aanraking met verschillende politieke functies en je leert veel mensen kennen (in en buiten Rijswijk). Daarnaast wordt er vanuit landelijk een diversiteit aan opleidingsmogelijkheden of cursussen aangeboden. En natuurlijk als belangrijkste ... een ontzettend leuk team met gezellige en deskundige mede GroenLinksers!

Waar voldoet de ideale kandidaat aan?

We zoeken iemand die integer, energiek, positief is en verbindend wil werken.

Harde eisen hebben we niet. Iedereen is welkom.

Meer informatie, vragen of gelijk solliciteren? Neem contact op met bestuursvoorzitter Bauke Hoogland rijswijk@groenlinks.nl