"Ik geniet ervan om weer in Rijswijk te wonen. Rijswijk is mooi. Rijswijk is groen. Daar ben ik voor teruggekomen en om dat te behouden wil ik mij actief inzetten, zodat niet alleen deze generaties, maar ook de volgende generaties ervan kunnen genieten.

Het is belangrijk om daarbij niet de economische belangen uit het oog te verliezen: groen en economie horen bij elkaar. Een open en democratische samenleving waarin een ieder participeert en een eigen mening heeft, waarin ieders belang vertegenwoordigd wordt, is voor mij een basisprincipe. Om dat te bereiken moet de politiek dichter bij de inwoners staan waarvoor zij een stem uitbrengt. GroenLinks is mijn partij omdat het staat voor gelijke kansen en een duurzame samenleving. Daar wil ik me in Rijswijk sterk voor maken.
Geboren en opgegroeid in Rijswijk, heb ik mij deze stad eigen kunnen maken. Elk jaar weer vanuit een ander perspectief: van bomenklimmend, dansend en lerend, tot werkend en gravend naar oude vondsten. Voor het laatste verliet ik Rijswijk jarenlang om in Leiden te gaan studeren, de passie voor het reizen en de Oriënt te ontdekken en om mijn liefde te ontmoeten. De gevolgen hiervan, twee dochters, zorgden ervoor dat ik weer naar Rijswijk terugkeerde."

 

Wilt u contact met Marloes Borsboom? Stuur even een mailtje.