Het verkiezingsprogramma “Kampioen op Groen, Duidelijk op Sociaal” van GroenLinks Rijswijk voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is gereed en vanaf nu volledig online te lezen. In het programma staan duidelijke standpunten van GroenLinks over thema’s als duurzaamheid, het oude stadhuis, jeugd en voorzieningen.

Het programma gaat over Rijswijk en wat GroenLinks in de komende vier jaar wil voor onze gemeente. Van luchtkwaliteit tot cultuureducatie, van inkoopbeleid tot bibliotheek en van Landgoederenzone tot Plaspoelpolder. “Kampioen op Groen, Duidelijk op Sociaal”; dat is waar GroenLinks voor staat. Lijsttrekker Marloes Borsboom is blij met het resultaat: “het is een compact en krachtig programma waar ik mij volledig in kan vinden.”

Op de website rijswijk.groenlinks.nl/verkiezingsprogramma staan in en bij de tekst van het verkiezingsprogramma links naar eerdere artikelen van GroenLinks. Hierdoor krijgt u niet alleen een beeld van de ideeën voor de komende jaren, maar ook hoe GroenLinks daar tijdens de afgelopen raadsperiode toe is gekomen. Met concrete bijdragen en stemgedrag dat in lijn is met het programma weet GroenLinks zich te onderscheiden van vele andere partijen in Rijswijk. Graag horen we uw mening over het programma via deze website, Twitter (@GLRijswijk) of rijswijk@groenlinks.nl.